Evaluare utilizator:  / 10
slabsuper 

Dans pentru copii și adolescenti

beneritm Ai un copil  care a împlinit deja 4 ani și dorești să-l integrezi într-o activitate menită să-i dezvolte spiritul creativ, stima de sine dar și un trup armonios?
Este momentul să faci primul pas spre socializare, aducându-l  la cursuri de dans alături de alți copilași de peste 4 anișori, deja cursanți ai școlii noastre de dans.

beneritm Sau poate copilul tău  este la vârsta la care calculatorul și televizorul îi ocupă tot timpul? Acordă-i șansa de a încerca o activitate nouă, într-un mediu organizat și o ambianță plăcuta. Tu adu-l  o dată la cursurile noastre, iar noi iți garantăm că va dori  să mai participe din nou, uitând de atracțiile  atât de distrugatoare, precum cele menționate.

beneritm E momentul să dăm atenție și adolescenților! Noi ne propunem să te integrăm în grupa noastră de mici vedete iar tu vei demonstra lumii întregi  că te poți transforma într-un adevărat artist. Vino la școala noastră de dans și lasă-ne să-ți transformăm talentul în artă!  Nu ai talent? Asta nu poate fi adevărat.. Mai mult ca sigur că nu ai găsit încă persoana potrivită care să ți-l descopere. Vino la  noi și îți vei descoperi singur  talentul, iar noi îl vom transforma  în artă.

PENTRU ÎNSCRIERI  accesați pagina de contact din Meniul principal!